/> /> /> /> /> /> /> /> /> />


Jemtland AS

Thomasdalen

Jemtland as en solid bedrift med lange tradisjoner. En familiebedrift etablert på Gjøvik i 1919. Vi er en mekanisk industribedift som har spesialisert oss på platebearbeiding. En meget moderne maskinpark med datastyrte maskiner gir en fleksibel produksjon med høy produksjonskapasitet og fremstår som en av de mest moderne bedrifter i bransjen.

Produksjonen består i stor grad av egenutviklede produkter som selges via byggevareforhandlere over hele Norge, samt at vi er en tjenesteleverandør til en rekke andre bedrifter. 

 

50 17 P1010227

Jemtland as skal være ledende innenfor platebearbeiding, hele veien fra ide, produktutvikling og til ferdig produkt med markedets mest moderne maskiner, det siste innen styringsverktøy, faglig kompetanse og kvalitet i alle ledd.

Jemtland leverer en komplett range av produkter som er den sikreste adkomst for feiing og annen ferdsel på tak samt effektiv sikring mot at snø og is raser fra tak og skader underliggende område, samt beslag for tetting mot vanninntrenging i bygninger.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Fyll inn skjemaet under, eller ring oss gjerne på telefon.

+47 61 13 89 50